flags
 

Felhasználók

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi

bestpigeon-logo-small

Fontos információ

Kedves Sporttársak!

A versenyzést és a galambászatot átmenetileg szüneteltetem. Ezétrt úgy döntöttem, hogy a tenyészpárokkal párhuzamosan minden ÁLTALAM tenyésztett fiatalt (verseny-galambjaimat) eladásra kínálom.

ÉRDEKLŐDÉS A +3670-633-8080 TELEFONSZÁMON VAGY A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  CÍMEN!


Az Aukcióra feltett galambok végső eladási  ára minden esetben egy minimál árat el kell, hogy érjen. Ellenkező esetben nem kerül eladásra a lezáráskor sem.

Mindenki ennek tudatában licitáljon és figyelje az aktuális licit alakulását. A minimál ár legtöbb esetben megegyezik a hamarosan felkerülő "VILLÁM ÁR"-akkal.

VILLÁM ÁR leütése esetén a galamb azonnal eldásra kerül a licitálónak és tovább nem marad a listában. ( A galambok személyes vásárlás esetén szintén lekerülnek a listáról!)

Előre is köszönjük megértésüket.  //  KAPCSOLAT  //

A+ A A-

Kérjük, írja be a fiókja e-mail címét. melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.

Facebook

Copyright BestPigeon